(6 producten)

De huid is het grootste orgaan dat we hebben (ja, echt waar!) en het speelt een grote rol in het schoon en gezond houden van ons lichaam. Ons assortiment bevat milde, dermatologisch geteste handzepen gemaakt met plantaardige, biologisch afbreekbare en andere bewust gekozen ingrediënten, die je handen schoon en zacht houden. Omdat de geuren geïnspireerd zijn op de natuur zorgen ze ervoor dat je niet overrompeld wordt door parfum. Win-win.

1

1

x
Mis onze speciale aanbiedingen niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties en nieuwigheden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En natuurlijk kun je ook altijd weer uitschrijven. Vink dit vakje aan als je onze nieuwsbrief en persoonlijke kortingscodes wilt ontvangen. Uitschrijven is heel gemakkelijk. Door je aan te melden ga je ermee akkoord gecontacteerd te worden door People Against Dirty, Big Green Smile Europe en verwante bedrijven. Je gegevens worden gebruikt in volledige overeenstemming met de gdpr-wetgeving inzake gegevensbescherming en in lijn met ons privacybeleid.

Oeps, er is een probleem met je e-mail adres.

Dankjewel Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Verwacht dan binnenkort een e-mail van ons. Niets ontvangen, controleer ook je spam folder.

Welkom op Ecoverdirect!